ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΩΝ, ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΤΗΛ.: 2162020987

Η εταιρία Power Up Loxas εδρεύει επί της οδού Καραϊσκάκη 79Α, ΝΙΚΑΙΑ, ΤΚ 18454 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Με πολυετή εμπειρία άνω των 35 ετών, πρωταγωνιστεί στο χώρο του συνεργείου , φανοποιείου , βουλκανιζατέρ , πλυντηρίου με

Συνέπεια - Ήθος - Φερεγγυότητα

H εταιρία έχει συνεχή και δυναμική παρουσία σε όλες τις εκθέσεις και σε καταξιωμένα περιοδικά του χώρου, προσπαθώντας να ενημερώνει τους πελάτες της αλλά και τον ευρύτερο χώρο για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο προγραμματισμός και η πολιτική των πωλήσεων, συνδέεται άμεσα με την τεχνική μας παρουσία με σκοπό την γρήγορη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο After sales με ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και κάλυψη οποιασδήποτε βλάβης  εντός 48 ωρών σε όλη την Ελλάδα , με παρουσία έμπειρου τεχνικού στοχεύοντας στην υπεύθυνη επίλυση του προβλήματος. Η τεχνική υποστήριξη πραγματοποιείται από άρτια εκπαιδευμένους-πιστοποιημένους τεχνικούς από τα εργοστάσια των οίκων που εισάγουμε.

Δε μας ενδιαφέρει το ευκαιριακό κέρδος, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τους οποίους βλέπουμε σαν συνεργάτες. Ο τομέας πώλησης και πρώτης επαφής ελέγχεται εξ΄ ολοκλήρου από τον Παναγιώτη Λόξα, προκειμένου ο πελάτης να νιώθει σιγουριά. Άλλωστε η εταιρία μας βασίζεται στο τρίπτυχο

Καλό προϊόν - Καλή τιμή - Καλή υποστήριξη.

Η εταιρία μας αφουγκράζοντας τα μηνύματα των καιρών και παρακολουθώντας τις εξελίξεις που δημιουργούνται στην αγορά, κάνει ένα νέο βήμα στον τομέα των πωλήσεων, επεκτείνοντας τις πωλήσεις της και στη λιανική πώληση μέσω ενός νέου πρωτοποριακού E-shop. Στόχος μας είναι μαζί με τις ανάγκες του επαγγελματία να καλύψουμε και τις ανάγκες του ‘ερασιτέχνη’ πελάτη, με επώνυμα - αξιόπιστα εργαλεία, δίνοντας εγγύηση εφ’ όρου ζωής.